Agenda

Epica

Epica viert duizendste optreden in Poppodium 013

Wanneer: 14 april 2018 Waar: Poppodium 013 Entree: vanaf €35,-
Bestel tickets

Epica viert duizendste optreden in Poppodium 013

Samen met special guests als het Deense Myrkur en Oceans of Slumber uit de Verenigde Staten viert Epica haar duizendste optreden op zaterdag 14 april in Poppodium 013. Een nieuwe mijlpaal in de imposante carrière van Nederlands grootste symfonische metalband.

foto’s: Tim Tronckoe

Epica

epica

De symfonische metalband rondom mezzo-sopraan Simone Simons groeide in vijftien jaar tijd uit tot een even populaire als gerespecteerde act van internationaal formaat met wereldwijd tienduizenden trouwe fans. De albums van Epica piekten hoog in de album charts in onder andere de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, België en Nederland. Door de talloze internationale tournees sinds 2002 is Epica nu één van Nederlands allergrootste muzikale expertproducten en treedt op voor duizenden bezoekers per show.

Het duizendste optreden

Voor dit bijzondere optreden zijn Early Bird tickets à €35,- (exclusief servicekosten) verkrijgbaar vanaf zaterdag 4 november om 11.00 uur via de website van 013. Ook zijn er speciale bundles te koop met een gelimiteerd exclusief jubileum T-shirt. Deze kosten €55,- exclusief servicekosten.

Zangeres Simone Simons: “We hadden in 2002 nooit durven dromen dat we 16 jaar later ons 1000e concert zouden geven, samen met een groot aantal special guests. We zijn onze fans daarvoor zeer dankbaar en hebben onwijs veel zin om samen met hen deze bijzondere happening te vieren.”

Gitarist Mark Jansen voegt daar aan toe: “Ik herinner me nog heel goed onze eerste show in 013, als support van Anathema. Fast forward 16 jaar: ons 1000e concert, weer in 013 maar ditmaal wel als headliner en met te gekke bevriende bands. We gaan dit feest samen met onze trouwe fans, zonder wie we dit nooit hadden kunnen bereiken, flink vieren. We hopen ze in april volgend jaar te mogen begroeten in Tilburg.”

Line-up

Tijdens het duizendste optreden van Epica in 013 zijn zij niet de enigen die optreden. Ook deze bands zijn van de partij:

  • Myrkur (Denemarken)
  • Oceans of Slumber (Verenigde Staten)
  • Lacuna Coil (Italië)
  • MayaN (Nederland)
  • Nightmare (Frankrijk)

In het kort

  • Datum: zaterdag 14 april 2018
  • Zaal open: 14.00 uur
  • Locatie: Poppodium 013 (Veemarktstraat)
  • Entree: vanaf €35,- exclusief servicekosten

Locatie

Reageer op dit bericht