Agenda

Trefbaltoernooi

Episch trefbaltoernooi in Club Smederij

Wanneer: 11 januari 2019 van 19:00 tot 23:00 Waar: Club Smederij Entree: Gratis

Episch trefbaltoernooi in Club Smederij

Vrijdag 11 januari gaan zestien dappere teams strijden voor de titel van Trefbal Kampioen Tilburg. Deze epische strijd barst vanaf 19.00 uur los op een opvallende locatie: Club Smederij!

Trefbaltoernooi in plaats van clubnacht

Club Smederij staat vooral bekend om haar vele clubnachten. Volgens Niek Nellen, marketeer bij Club Smederij zijn de mensen in januari een beetje moe gefeest. Hieruit kwam het idee om een sporttoernooi te organiseren, dit werd dus een episch trefbaltoernooi. De teamtickets voor het toernooi waren binnen één dag uitverkocht en er staan nog 5 teams op de reservelijst. Ook al zijn de teamtickets uitverkocht, publiek is altijd welkom om gratis te komen juichen en feesten!

Programma

Er zal eerst een poule-fase plaatsvinden, en daarna een knockout-fase tot aan de finale. Dopingcontrole is er niet. Van Niek mag je best in een beker plassen, als je hem zelf maar opruimt. Het toernooi vindt vrijdag 11 januari van 19.00 tot 23.00 uur plaats. Om 23.15 uur is de prijsuitreiking, dan zal de Tilburg Trefbal Kampioen de bokaal in ontvangst nemen.

Nellen geeft toe dat het nog best een flinke taak was om dit allemaal uit de grond te stampen, maar hij belooft dat het mega leuk wordt. ”We hebben een DJ, er is een scheidsrechter en een presentator die het toernooi aan elkaar zal praten. We hebben ‘Eye of the Tiger’ al gedownload.” Voor meer informatie over het trefbaltoernooi kun je terecht op de website van Club Smederij.

Locatie

Reageer op dit bericht