Agenda

Eric Vaarzon Morel

Eric Vaarzon Morel speelt buiten bij Theaters Tilburg

Wanneer: 26 juli 2020 van 15:00 tot 17:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €19,50
Bestel tickets

Eric Vaarzon Morel speelt buiten bij Theaters Tilburg

Wat is er leuker dan in de buitenlucht met een drankje genieten van mooie optredens? In juli organiseert Theaters Tilburg niet alleen optredens in de zalen, maar spelen ze ook buiten. Met een buitenpodium, op het terras voor Lucebert. Je reserveert een tafeltje met alleen een welkomstdrankje of met borrelhapjes erbij. Wil je écht een gehele verzorgde avond, kies dan voor het Welkom terug menu, inclusief buitenprogramma.

Eric Vaarzon Morel

Voor iedereen die niet naar Spanje kan! Een middag vol flamenco door de getalenteerde Eric Vaarzon Morel. Eric brengt een liefdevolle ode aan Paco de Lucía, de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden. Een ode passend bij de grote meester: grensverleggend, maar met respect voor de traditie. En altijd recht uit het hart. Als vernieuwer binnen de Nederlandse muziek- en theaterwereld brengt gitaarvirtuoos Eric Vaarzon Morel met dit programma een ode aan de musicus die hem heeft geïnspireerd.

Natuurlijk op zijn geheel eigen wijze, zoals ook zijn voorbeeld heeft gedaan: grensverleggend maar geënt op de traditie, altijd recht uit het hart en daarmee voor zijn publiek een bron van inspiratie.

Locatie