Agenda

Fiesta Macumba

Ernst Jansz hoofdgast tijdens Plug In in 013

Wanneer: 19 september 2019 van 20:00 tot 22:00 Waar: Poppodium 013 Entree: €17,90
Bestel tickets

Ernst Jansz hoofdgast tijdens Plug In in 013

Ernst Jansz is op donderdag 19 september de hoofdgast  tijdens de vijfde editie van PLUG IN in 013. Gedurende dit interactieve interview avond vol uniek beeldmateriaal maken we met de rasartiest een unieke reis door zijn carrière.

Ernst Jansz

Moeten wij deze landelijk bekende artiest en nog verder introduceren? Al sinds de jaren zestig actief in de Nederlandse muziekindustrie en als boegbeeld van CCC Inc en Doe Maar een voorbeeld geweest voor velen. En ook als solo artiest en schrijver heeft Ernst Jansz zijn sporen meer dan verdiend. Hij kijkt uit naar de avond.  “Ik verwacht een mooie reis door de tijd waarin bekende en onbekende periodes uit mijn leven worden belicht. Zo zal er, naast de hoogtepunten, ook aandacht zijn voor zaken die doorgaans minder aan bod komen. Ik ben ook erg benieuwd naar de vragen van bezoekers!”

Plug In

In PLUG IN blikt host en interviewer Martin Kuiper met Ernst Jansz terug op zijn carriere. “Ernst Jansz is een fascinerende muzikant en als mens heeft hij veel
meegemaakt. Ik verwacht een mooie avond vol prachtige verhalen over zijn leven en muziek. De unieke manier van leven en musiceren met CCC Inc, de successen en de gekte rondom Doe Maar, zijn Indische roots en zijn solo albums zullen allemaal aan bod komen.”

Andere personen

In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal (prominente)  personen dichtbij Ernst Jansz over de singer/songwriter. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond zelf voor het eerst vertoond en zijn dus ook een verrassing voor Ernst Jansz zelf. Alle beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes! Ernst Jansz zal de avond afsluiten met een korte intieme akoestische sessie.

Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen aan Ernst Jansz tijdens de avond.

Locatie

Reageer op dit bericht