Agenda

Everyday Robots in de Hall of Fame

Wanneer: 24 juli 2020 van 20:00 tot 21:30 Waar: Hall of Fame Entree: €25,-
Bestel tickets

Everyday Robots in de Hall of Fame

We mogen weer!! Niemand minder dan Everyday Robots komen de eerste corona-proof* show spelen in de zaal van de Hall of Fame.

De Tilburgse band Everyday Robots maakt alternatieve RAAWK ‘N’ Roll met een hoofdletter R die doordrenkt is met ritmische riffs en hooky melodieën die doen denken aan Royal Republic, Queens of The Stone Age en Cage The Elephant. Pure rock ‘n’ roll chaos is gegarandeerd bij hun energieke en kenmerkende live optredens.

Rock ‘n’ Roll

In 2020 dient zich een nieuw geluid aan, waarin de band ook meer pop melodieën omarmt. De single ‘Short-term Satisfaction’ opent daarmee een nieuw hoofdstuk. In april kwam de opvolger ‘Modern Day Psycho’ uit en nu staan ze eindelijk weer bij ons op de bühne. Everyday Robots is terug om hun rock ‘n’ roll circus naar het publiek te brengen!

*corona-proof: voor deze show zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Je koopt een ticket voor twee personen/plaatsen. Tickets zijn €25,- per tweetal en daar krijg je ook nog eens twee Everyday Robots goodiebags bij. Er is maar een beperkt aantal tickets, dus ben er snel bij!

Locatie

Reageer op dit bericht