Agenda

Brittany Runs A Marathon

Exclusieve filmvertoning: Brittany Runs A Marathon bij Pathé Tilburg

Wanneer: 13 november 2019 van 19:00 tot 21:14 Waar: Pathé Entree: €12,50
Bestel tickets

Exclusieve filmvertoning: Brittany Runs A Marathon bij Pathé Tilburg

Op woensdag 13 november is het Runners Night bij Pathé Tilburg. Of je nu zelf ook traint voor een marathon, of gewoon een hilarische film wil bekijken over hoe hardlopen je leven kan veranderen: vanaf 19.00 uur kun je deze avond genieten van de Amerikaanse komedie Brittany Runs A Marathon.

Hoofdrolspeelster Jillian Bell is in de filmwereld bekend voor haar hilarische vertolking van bijrollen in onder andere 22 Jump Street en Rough Night, maar nu is het aan de 35-jarige komiek om zélf de show te stelen. De film Brittany Runs A Marathon geeft haar dit podium en Bells’ acteerwerk stelt zeker niet teleur. Haar authentieke uitstraling waarmee ze de fysieke en mentale obstakels weergeeft van het af willen vallen en fit willen worden door hardlopen geeft deze komedie een diepere laag.

In Brittany Runs A Marathon speelt Bell de 27-jarige Brittany Forgler: een grappig, sympathieke New Yorker die meer feest dan slaapt. Maar na een bezoek aan de dokter krijgt Brittany een reeks diagnoses; verhoogde hartslag, hoge bloeddruk … de lijst gaat maar door. Er zit niks anders op dan een gezonder leven te gaan leiden. Brittany geeft hardlopen een kans en al snel heeft ze de smaak te pakken. Ze heeft eindelijk een doel gekregen in haar leven, maar is dit wel het juiste pad?

Handige informatie:

  • Datum: woensdag, 13 november 2019
  • Tijd: van 19:00 tot 21:14 uur
  • Duur: 104 minuten
  • Locatie: Pathé Tilburg
  • Tickets: €12,50

Locatie

Reageer op dit bericht