Agenda

Schoolboy q

Exclusieve show ScHoolboy Q en Jay Rock bij 013

Wanneer: 5 februari 2020 van 19:30 tot 00:00 Waar: Poppodium 013 Entree: €36,40
Bestel tickets

Exclusieve show ScHoolboy Q en Jay Rock bij 013

ScHoolboy Q en Jay Rock, twee zeer prominente hiphop artiesten van het TDE label, komen voor een exclusieve Nederlandse show naar 013 op woensdag 5 februari 2020. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 20 september om 10.00 via 013.nl.

ScHoolboy Q en Jay Rock

De Amerikaanse artiest ScHoolboy Q bracht in 2008 zijn eerste mixtape uit genaamd ‘ScHoolboy Q Turned Hustla.’ De rapper bevond zich de eerste drie jaar in de mixtape underground, maar al snel werd hij opgemerkt door Kendrick Lamar en TDE. Later vormde hij zelfs ‘The Black Hippy collective’ met Lamar, Jay Rock en Ab-Soul. In 2014 kwam zijn project ‘Oxymoron’ uit wat de grote doorbraak voor Q betekende.

Labelgenoot Jay Rock komt deze avond Q versterken. Rock laat zich inspireren door de moeilijke tijden uit zijn jeugd. Hij groeide op in Watts neighborhood, een probleem wijk in Los Angeles. Hij brak door met de single ‘All My Life (In The Ghetto)’ met gast sterren Lil Wayne en will.i.am. In 2010 verliet hij Warner en sloot zich ook aan bij ‘The Black Hippy Collective’. In 2019 wist Jay Rock een Grammy te winnen in de categorie ‘Best Rap Performance’ voor zijn bijdrage aan de single ‘King’s Dead’

Afgelopen zomer waren beide rappers te bewonderen op WOO HAH! festival waar ze al lieten zien dat ze tot de absolute top van de hiphop behoren.

Locatie

Reageer op dit bericht