Agenda

Expeditie Eiland

Expeditie Eiland in Theaters Tilburg

Wanneer: 12 december 2018 van 20:15 tot 22:35 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €32,-
Bestel tickets

Expeditie Eiland in Theaters Tilburg

De parodiemusical op Expeditie Robinson komt naar Tilburg; op 12 en 13 december speelt Expeditie Eiland in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson: menig televisiekijker blijft ervoor thuis of komt juist samen met vrienden om de kandidaten te zien zwoegen bij de proeven en elkaar te zien verraden op de eilandraad. Gebaseerd op het populaire tv-programma is nu de musicalparodie Expeditie Eiland te zien in de Tilburgse schouwburg.

Expeditie Eiland

In de musical ontmoet je drie compleet verschillende gezinnen die zich opgeven voor het tv-programma Expeditie Eiland. Ze leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland en één miljoen euro! De beproevingen en situaties waaraan de kandidaten worden blootgesteld worden steeds vreemder. De keuze voor de kandidaten wordt steeds moeilijker: je familie of de hoofdprijs?

Expeditie Eiland (met een hoofdrol voor Ferry Doedens) is een schurende parodiemusical voor iedereen die fan is van Expeditie Robinson. De voorstelling speelt op 12 en 13 december in de schouwburg. De 13e december val op een donderdag; dus de diehard expeditie fans die de live-uitzending van Robinson niet willen missen kunnen beter een kaartje kopen voor 12 december.

  • Locatie: Schouwburg, Theaters Tilburg
  • Datum en tijd: woensdag 12 december van 20.15 tot 22.35 uur
  • Entree: vanaf €32,-

Kijk voor meer informatie op de website van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht