Agenda

expeditie theater

Expeditie Theater #8 bij Het Zuidelijk Toneel

Wanneer: 21 oktober 2018 Waar: Het Zuidelijk Toneel Entree: €5,-
Bestel tickets

Expeditie Theater #8 bij Het Zuidelijk Toneel

Je hebt het recht om nagenoeg alles zelf te bepalen in het leven. Van het ‘kleine’ dat je eet vandaag, tot het ‘grote’ hoe richt ik mijn leven in. En aan het einde daarvan mag je ineens niet zelf bepalen hoe en wanneer het voor je ophoudt…

Expeditie Theater #8

Tijdens de achtste editie van het jaarlijks terugkerende theaterproject: Expeditie Theater van Het Zuidelijk Toneel waagt regisseur Bram Janssen zich aan het thema ‘voltooid leven’. In de voorstelling ´Wie mag er dood?’ gaan 16 jongeren en ouderen in gesprek met mensen die dit moment wel zelf willen kiezen. Wat zijn hun wensen en wanneer bepaal je of een leven af of voltooid is? Hoe gaat je omgeving daarmee om? Het gesprek dat wordt gestart naar aanleiding van de wens om zelf het moment van sterven te kiezen vloeit over in een zoektocht naar datgene wat het leven van waarde maakt.

Bram Janssen

Bram Janssen is één van de terugkerende makers bij Het Zuidelijk Toneel, met deze voorstelling brengt hij het maatschappelijk debat terug tot een menselijke maat en laat het theater als ontmoetingsplek fungeren voor mensen met verschillende wensen en opvattingen. Net als de acteurs, poogt hij ook het publiek ertoe te bewegen om zelf positie te kiezen op dit ethisch hellend vlak.

In het kort

  • Locatie: Het Zuidelijk Toneel
  • Datum en tijd: zaterdag 20 en zondag 21 oktober om 16.00 en 19.30 uur
  • Entree: €5,-

Kijk voor meer informatie op de website van Het Zuidelijk Toneel.

 

Locatie

Reageer op dit bericht