Agenda

Hans van Heiningen

EXPO-concert Hans van Heiningen bij CC de Schalm

Wanneer: 9 februari 2020 van 11:30 tot 14:30 Waar: Theater Cultureel Centrum de Schalm Entree: €8,-

EXPO-concert Hans van Heiningen bij CC de Schalm

Stichting EXPO presenteert op zondag 9 februari een EXPO-concert van Hans van Heiningen. Het concert vindt plaats bij Cultureel Centrum de Schalm in Berkel-Enschot. ”Teruguit naar Nu” begint om 11.30 uur.

Hans van Heiningen is een landelijk bekend zanger die bij de Nederlandse Reisopera en Opera Zuid solorollen vertolkte en ook meedeed aan theatervoorstellingen. Hij presenteert samen met pianist Daan van den Hurk een nieuwe vorm van muziektheater onder de noemer: liedroman.

Liedroman

Leuk, een liedroman. Maar wat is dat nou eigenlijk? Een liedroman is een vertel-/zangprogramma waarin afwisselend muziek en spel voor herkenning zorgen. De gemoedelijke setting zorgt voor een intieme sfeer tussen verteller en publiek.

In deze liedroman neemt Hans zijn publiek mee op een reis van zijn jeugd naar het heden. Het begint allemaal als hulpje van melkboek Jan Vingerhoets in zijn geboorteplaats Zeelst. Eenmaal onderweg ontmoet het publiek prachtige Italiaanse vrouwen aan het Gardameer, maken ze een ritje in de botsauto’s op de kermis. Maar ook belanden ze in de piste van een Oostenrijks circus en bezoeken ze het verzorgingstehuis van een oude bekende en rijden door de korenvelden naar Zand-Oerle, mijmerend met ‘Fields of Gold’.

Extra informatie

  • Cultureel Centrum de Schalm, Berkel-Enschot
  • 11.30 – 14.30 uur
  • €8,- (incl. koffie, thee of fris)

Locatie

Reageer op dit bericht