Agenda

frank willems

Expositie CASHFLOW van Frank Willems bij Bank15

Wanneer: 26 oktober 2019 tot 6 december 2019 Waar: BANK15

Expositie CASHFLOW van Frank Willems bij Bank15

Op 26 oktober begint BANK15 samen met GOLDFISHED aan de Creators Corner. De eerste Creators Corner expositie wordt afgetrapt door de Bossche kunstenaar Frank Willems.

Bij de expositie ‘Cash Flow’ draait het om euro’s, dollars, doekoe’s, spaarvarkens, pinnen, crypto, kapitalisme en alles wat draait om geld. Is geld positief of negatief? Noodzakelijk of bijzaak? Iedereen heeft hier een eigen mening over. Dat geldt ook voor Frank Willems.

Over Frank Willems

Na het rondreizen door Azië en Australië bracht Willems een paar jaar door in Zweden waar hij studeerde voor Shoe Design. Hier kwam hij in aanraking met kunst en begon hij te experimenteren met tekenen en schilderen. Momenteel werkt hij veel met (afval)hout. De combinatie van felle kleuren, doorgekraste teksten en een rauwe  oppervlaktes zorgen voor een unieke en interessante uiting.

Willems raakt geïnspireerd door van alles wat hij op zijn pad tegenkomt. Van persoonlijke ervaringen tot nieuws actualiteiten. Ook kunstenaars zoals Jean-Michel Basquiat, Wayne White, Keith Haring, Henri Matisse en André Hazes zijn een grote inspiratiebron.

Komende zaterdag om 20:00 uur trappen we af met de expositie opening bij Bank15, Spoorlaan 350 te Tilburg. Entree is gratis dus kom gezellig langs! De expositie Cash Flow is te bezoeken t/m vrijdag 6 december.

De Creators Corner

Elke expositie is gelinkt aan een interessant of maatschappelijk thema. De exposities in de Creators Corner worden gecureerd door Tyrone Tjon A Loi van Goldfished. Een plek waar talent de mogelijkheid heeft om doormiddel van een expositie te laten zien wat ze in huis hebben.

Locatie

Reageer op dit bericht