Agenda

Horror Vacui

Expositie en veiling Horror Vacui in De NWE Vorst

Wanneer: 16 april 2018 van 19:00 tot 20:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Gratis

Expositie en veiling Horror Vacui in De NWE Vorst

Op maandag 16 april 19:00 uur vindt de Expositie en veiling Horror Vacui in De NWE Vorst plaats. 

Horror Vacui

‘Horror Vacui is een docudrama in 14 staties’, het geruchtmakende kunstwerk dat in 2008 in Tilburg werd gerealiseerd door kunstenaars Nick J. Swarth en Jeroen de Leijer, wordt geveild. De veiling vindt voornamelijk online plaats, onder begeleiding van Veilinghuis Dickhaut uit Maastricht. Op 16 april om 19.00 uur is er echter ook gelegenheid om LIVE te bieden in theater de NWE Vorst onder begeleiding van Veilinghuis Dickhaut met Paul Haenen alias Dominee Gremdaat als veilingmeester. De online veiling opent vrijdag 6 april en is te volgen via de website. Daar zullen ook afbeeldingen van de werken te zien zijn.

Expositie en veiling

Voorafgaand aan de veiling op 16 april zijn er kijkdagen op 14 en 15 april van 11:00 uur tot 15:00 uur in theater de NWE Vorst, Willem II straat 49, Tilburg.  De entree is gehele gratis. De makers Nick J. Swarth en Jeroen de Leijer zijn dan aanwezig om u rond te leiden en toelichting te geven.

Tevens zal in de week voorafgaand aan de veiling een expositie in de NWE Vorst te zien zijn waarin het maakproces en de totstandkoming van het werk te zien is. Daarnaast geeft de expositie een beeld van de politieke strubbelingen, ophef in de media en discussie rondom het werk.

Locatie

Reageer op dit bericht