Agenda

poppentheater

Expositie Wilma de Wilde – van Beers bij Cultureel Centrum de Schalm

Wanneer: 22 september 2018 tot 28 oktober 2018 Waar: Theater Cultureel Centrum de Schalm Entree: Gratis

Expositie Wilma de Wilde – van Beers bij Cultureel Centrum de Schalm

Ze schildert al meer dan 40 jaar en tot haar verbazing houdt het haar nog steeds bezig. Van 22 september tot en met 28 oktober wordt het werk van Wilma de Wilde – van Beers tentoongesteld bij Cultureel Centrum de Schalm in Berkel-Enschot. 

Unieke schilderijen

In deze expositie zie je schilderijen uit verschillende perioden van Wilma’s leven, waarin ze altijd zoekende is naar ideeën, ruimte en technieken om zichzelf op het platte vlak te uiten. Door middel van een diversiteit in werkwijzen, kun je zien wat Wilma door de tijd heen heeft geïnspireerd. Hierbij spelen onder andere de natuur, oude culturen en de verbeelding van wat zij lees en ziet een hoofdrol. Voor haar schilderijen gebruikt ze vaak een huis van papier of zand en werkt ze voornamelijk met acrylverf. Haar grafiek, linosnede en monotype die ze op verschillende soorten papier en boomschors drukt, zijn uniek.

Naast fijn bezig zijn in haar atelier geeft ze ook met veel plezier haar kennis door, tijdens workshops georganiseerd boor de KBO Berkel-Enschot.

Expositie in het kort

  • Datum: 22 september t/m 28 oktober
  • Tijd: maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur. In het weekend van 11.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Cultureel Centrum de Schalm
  • Entree: gratis

Locatie

Reageer op dit bericht