Agenda

extra koopavond

Extra koopavond in de Tilburgse binnenstad

Wanneer: 22 december 2017 van 09:30 tot 21:00 Waar: Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg

Extra koopavond in de Tilburgse binnenstad

Cadeautjes, een nieuwe outfit of mooie items om je huis te versieren. In december zijn er genoeg redenen om te gaan shoppen. Gelukkig worden er in de Tilburgse binnenstad twee extra koopavonden gehouden. Dan kun je dus lekker lang op zoek naar cadeaus voor de feestdagen. De tweede extra koopavond is op vrijdag 22 december.

Extra koopavond

December is dé maand van gezelligheid en cadeaus. En natuurlijk van winkelen, want die cadeaus moeten wel gekocht worden. Vrijdag 22 december kun je in de Tilburgse binnenstad winkelen tussen 09.30 uur tot 21.00 uur ’s avonds. Wil je weten wat de reguliere openingstijden van de Tilburgse binnenstad zijn? Check dan hier de openingstijden.

Praktische informatie

Wil je weten welke winkels je kunt bezoeken? Check dan ook eens de bedrijvengids om te bekijken welke winkels er in de Tilburgse binnenstad zitten. Kom je met de auto? Bekijk dan ook eens de parkeergarages, via deze pagina zie je live hoeveel parkeerplaatsen er beschikbaar zijn. Kom je met het openbaar vervoer? Bekijk dan deze pagina om live te zien wanneer de bussen en treinen rijden.

Locatie

Reageer op dit bericht