Agenda

extra koopavond

Extra koopavond in de Tilburgse binnenstad

Wanneer: 21 december 2018 van 09:30 tot 21:00 Waar: Tilburgse Binnenstad Entree: Gratis

Extra koopavond in de Tilburgse binnenstad

Op vrijdag 21 december is er een extra koopavond in de Tilburgse binnenstad. Wel zo handig want dan kun je nog lekker op pad voor je kerstcadeaus. De winkels in de binnenstad zijn op de koopavond geopend van 09.30 tot 21.00 uur.

Winkels zijn op koopavonden niet verplicht om open te zijn. Om zeker te zijn dat jouw favoriete winkel geopend is op koopavond, kun je het beste de website bekijken. Wil je helemaal op de hoogte zijn van de (bijzondere) openingstijden in de Tilburgse binnenstad? Bekijk dan dit artikel.

Shoppen in december

Als je in december gaat shoppen voor de feestdagen, ga dan zeker naar de Tilburgse binnenstad. Naast de extra koopmomenten, is er veel leuks te doen tijdens het winkelen. Zo bieden de Tilburgse fietstaxi’s tijdens de koopavonden en koopzondagen het winkelend publiek gratis ritjes aan. Ze vervoeren bezoekers naar de parkeergarages en winkels aan de andere kant van de stad.

Foute kersttruien winactie

Als je vrijdag 21 december gaat shoppen, zorg dan dat je een foute kersttrui aandoet. Niet alleen lekker warm, maar je kunt er ook een prijs mee winnen! Wie in de binnenstad wordt gespot met een foute kersttrui, maakt kans op een cadeaubon waarmee een stijlvolle trui gekocht kan worden voor het kerstdiner.

Extra koopavond

In de volgende winkelstraten zijn de winkels geopend:

Locatie

Reageer op dit bericht