Agenda

Yann Tiersen

Extra matinee show Yann Tiersen in 013

Wanneer: 9 maart 2019 van 15:00 tot 18:00 Waar: Poppodium 013

Extra matinee show Yann Tiersen in 013

De wereldberoemde Franse pianist Yann Tiersen is erg populair in Nederland. Hij brak door met zijn soundtrack van de film Amélie. Op zaterdagmiddag 9 maart geeft hij een extra matinee show in 013, dit is omdat zijn avondshow binnen no-time uitverkocht was. De kaartverkoop voor deze extra show start op 12 januari om 10.00 uur.

Yann Tiersen

De Franse multi-instrumentalist Yann Tiersen werkt al sinds 1995 aan een indrukwekkende discografie. Hij werd wereldberoemd met zijn schitterende soundtrack voor Amélie, maar hij deed ook de soundtrack voor ‘Good Bye Lenin!’ en nog een twintigtal andere films. Alsof dat nog niet genoeg was deed bracht hij ook nog 9 albums uit, hierin verkend hij geluiden uit de elektronica, post-rock, pop, ambient, avant-garde en folk.

Dat Tiersen ontzettend populair is in Nederland bleek wel nadat de shows in 013, Tivoli Vredenburg in Utrecht en in De Doelen in Rotterdam zo waren uitverkocht. Omdat dit zo snel ging geeft hij op zaterdagmiddag 9 maart een extra show in 013. De kaartverkoop start zaterdag 12 januari om 10.00 uur.

Locatie

Reageer op dit bericht