Agenda

juf roos

Extra voorstelling Juf Roos in Theaters Tilburg

Wanneer: 28 september 2019 van 13:30 tot 14:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €21,-
Bestel tickets

Extra voorstelling Juf Roos in Theaters Tilburg

Dat Juf Roos een YouTube-hit is dat wisten we al, maar ook in het theater kan het liedjesprogramma van de oer-Hollandse kleuterjuf Roos op veel animo rekenen. Op zaterdag 28 september voegt Theaters Tilburg dan ook een extra voorstelling toe aan het programma, wat betekent dat alle tweeplussers nu ook om 13:30 uur mee op avontuur kunnen.

Tickets zijn te koop vanaf 19 euro, via de website. Vanaf dinsdag 13 augustus is het ook mogelijk om rechtstreeks aan de kassa van Theaters Tilburg de tickets te bestellen, dan is de TicketService weer terug van vakantie.

Juf Roos gaat op vakantie

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. En nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar het theater voor een doldwaas avontuur!! Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van tante Tulp. Maar waar is tante Tulp toch? In dit nieuwe theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengen zij het avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

In het kort

  • zaterdag 28 september
  • 13:30 uur
  • Schouwburg Tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht