Agenda

carnavalsvakantie

Extra workshops bij Ontdekstation013 in carnavalsvakantie

Wanneer: 7 maart 2019 tot 10 maart 2019 Waar: Ontdekstation013 Entree: €7,50

Extra workshops bij Ontdekstation013 in carnavalsvakantie

Tijdens de carnavalsvakantie kan jij weer gaan ontdekken bij Ontdekstation013! Naast het standaard programma hebben ze, speciaal voor deze vakantie, twee extra workshops!

Vogelhuisjes

Ben jij een beetje handig? Bij Ontdekstation013 kun je in de carnavalsvakantie je eigen vogelhuisje in elkaar zetten. Als hij klaar is mag je hem mee naar huis nemen om in de tuin op te hangen en wie weet komt er wel een nestje in jouw zelfgemaakt vogelhuisje! Je kan je vogelhuisje ook nog versieren met materiaal uit onze scraphoek.

De kosten zijn €15,- voor toegang tot Ontdekstation013, de workshop én het vogelhuisje. De workshop begint elke dag om 14.30 uur. Dus als je op tijd komt kun je nog voor de workshop van alles ontdekken. Er is plek voor max. 10 kinderen per dag. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan aan via info@ontdekstation013.nl. Voor het volgen van deze workshop heeft Ontdekstation013 wel de volgende informatie van je nodig: naam, aantal deelnemende personen, telefoonnummer, e-mail adres, de datum en waarom je komt bouwen. VOL=VOL!

Vincents Tekenlokaal

In de carnavalsvakantie kun je van 11.00 tot 14.00 uur tekenen bij Vincents Tekenlokaal. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Chiel en Wietske, de vaste docenten van het tekenlokaal, zijn er dan om je te helpen met het tekenen op de digitale tablets. Zo kun je nóg meer ontdekken! Zij geven elk half uur een kleine workshop. Je kan dan al je vragen aan hun stellen!

Op donderdag en zaterdag kun je 3D-tekenen in Virtual Reality! Voor deze workshop is er maar plek voor een bepaald aantal kinderen dus als je zeker wil zijn van een plek meld je dan aan via info@ontdekstation013.nl voor tijdstip 1, 2 of 3. Ontdekstation013 heeft wel je naam, tijdstip, datum en het aantal deelnemende personen nodig. Voor deze workshop vragen ze geen extra kosten. Je betaald alleen €7,50 entree voor kinderen en €2,50 entree voor volwassen. Naast de workshops van Vincents Tekenlokaal kan je ook gebruik maken van al de andere activiteiten!

Je kan kiezen uit de volgende tijden voor de 3D teken workshop:

  • 11.00 – 11.45 uur
  • 11.45 – 12.30 uur
  • 12.45 -13.30 uur

Locatie

Reageer op dit bericht