Agenda

feestdagen specials

Feestdagen Specials in december bij Pathé Tilburg

Wanneer: 9 december 2017 tot 24 december 2017 Waar: Pathé

Feestdagen Specials in december bij Pathé Tilburg

Pathé Tilburg sluit het jaar sfeervol af met een aantal Feestdagen Specials. De filmklassiekers Home Alone en Gremlins, de show Intimissimi on Ice met Andrea Bocelli en de opera Hansel and Gretel staan tijdens de feestmaand op het programma!

Home Alone

In deze klassieker wordt de achtjarige Kevin met kerst per ongeluk alleen thuis achtergelaten. Hij krijgt er te maken met twee niet al te slimme inbrekers die hij zelf buiten de deur moet houden. Met Macauly Culkin, Joe Pesci en Daniel Stern.

Speeldata

  • Zaterdag 9 december: 15.00 uur
  • Zondag 10 december: 11.00 uur
  • Maandag 11 december: 20.30 uur

Tickets zijn te bestellen via deze link.

Gremlins

Steven Spielberg presenteert de komische griezelklassieker Gremlins (1984) waarin een Amerikaans stadje door de onachtzaamheid van een jongen wordt overspoeld door kwaadaardige monstertjes. Met Zach Galligan en Phoebe Cates.

Speeldata

  • Zaterdag 16 december: 15.00 uur
  • Zondag 17 december: 11.00 uur
  • Maandag 18 december: 20.30 uur

Tickets zijn te bestellen via deze link.

Intimissimi on Ice

Tenor Andrea Bocelli is de ster in deze ijsshow over de beroemde vrouwen uit de Griekse mythologie. Bij Intimissimi on Ice, gefilmd in de iconische Arena van Verona, komen opera, popmuziek, mode, laser- en vuurwerkshows en kunstschaatsers zoals Evgeny Ploesjenko, Stéphane Lambiel en Shizuka Arakawa samen in een adembenemend spektakel.

Speeldata

  • Dinsdag 19 december: 20.00 uur

Tickets zijn te bestellen via deze link.

Hansel and Gretel

De New York Metropolitan Opera presenteert Humperdincks Hansel and Gretel, een smakelijke variatie op het sprookje van de gebroeders Grimm, waarin Hans en Grietje in het donkere bos een vraatzuchtige heks ontmoeten. De solisten zijn onder andere Alice Coote, Christine Schäfer, Rosalind Plowright en Alan Held. Dirigent bij de productie van Richard Jones is Vladimir Jurowski.

Speeldata

  • Zondag 24 december: 11.00 uur

Tickets zijn te bestellen via deze link.

Locatie

Reageer op dit bericht