Agenda

opening winter in tilburg

Feestelijke opening Winter in Tilburg op de Heuvel

Wanneer: 8 december 2019 van 16:00 tot 17:30 Waar: Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg Entree: Gratis

Feestelijke opening Winter in Tilburg op de Heuvel

Op zondag 8 december wordt het startsein gegeven van Winter in Tilburg, een maand vol winterse gezelligheid in de Tilburgse binnenstad. Op de schaatsbaan op de Heuvel trapt de kerstman en zijn elfjes het feestdagenseizoen af. 

Vanaf 16.00 uur is de kerstman van de partij en om 17.00 uur telt hij af naar de onthulling van de nieuwe lichtprojectie op de Heuvelse Kerk. Daarna kun je bij de schaatsbaan genieten van gratis chocolademelk en muziek. Verder wordt de wintereditie van de Tilburgse Koerier uitgedeeld en kun je luisteren naar de Winterkoning.

Gratis fietstaxi’s

Heb je geen zin om rond te zeulen met je inkopen? Laat je dan gratis rondrijden door één van de feestelijke fietstaxi’s! Je herkent ze meteen, ze zijn namelijk versierd als cadeautjes. Wel zo handig als je overvallen wordt door een regenbui, geen zin meer hebt om terug te lopen naar de parkeergarage of toch nog even naar die winkel aan de andere kant van het centrum wilt. De fietstaxi’s rijden de hele maand rond en zijn een cadeautje van Winter in Tilburg voor alle bezoekers van de binnenstad.

Vernieuwde lichtprojectie op de Heuvels Kerk

Vorig jaar was het al een absolute eyecatcher in de binnenstad: de lichtprojectie op de St. Josephkerk. Dit jaar komt het lichtkunstwerk terug, alleen dan met een nieuwe lichtprojectie! Deze is dus vanaf 8 december te zien op de Heuvelse kerk en wordt onthuld door de kerstman himself.

Meer over Winter in Tilburg

Dit jaar staat de Tilburgse binnenstad in december en begin januari weer in het teken van Winter in Tilburg. Naast een schaatsbaan op de Heuvel, vind je overal sfeervolle kraampjes, een gigantische levende kinderboerderij, sfeervol entertainment en gezellige winterse evenementen. Lees ook eens dit artikel om te zien wat je kunt verwachten.

Locatie

Reageer op dit bericht