Agenda

live pianobar

Feesten tijdens de Topweek bij Live Pianobar

Wanneer: 20 augustus 2018 tot 23 augustus 2018 Waar: LIVE Pianobar Entree: Gratis

Feesten tijdens de Topweek bij Live Pianobar

Het nieuwe studiejaar staat voor de deur en dat is natuurlijk een beleving voor aankomende studenten. Daarom zijn er genoeg feestjes te beleven tijdens de Topweek om Tilburg goed te leren kennen. Live Pianobar heeft vier dagen feest, dus genoeg vertier te vinden.

Topweek bij Live Pianobar

Wil je weten wat er te beleven is bij Live Pianobar tijdens deze week? We hebben de avonden en de feestjes voor je op een rijtje gezet.

  • Maandag: Openingsfeest met Feest DJ TOOB #mondaysarethenewfridays #welovemondays
  • Dinsdag: Ook Live doet net als ieder jaar mee aan de enige echte kroegentocht van de Topweek. Maak jij kennis met het gezelligste feestcafé van Tilburg? DJ Bart draait al je verzoekjes aan elkaar
  • Woensdag: Op deze avond gaan we schuren en glijden op de lekkerste moombahton, urban, eclectic en latinmuziek. Hosted by MoombahBaas. De hele avond Desperados voor €3,- en Tequila voor €2,-. Volg dit maandelijkse evenement voor de line-up en speciale acties.
  • Donderdag: Ramkraak. Nog één keer helemaal los met je vrienden van Dispar Vulgo. Hun lustrum wordt gevierd met de eerste editie van Ramkraak. Wat er precies gaat gebeuren houden ze nog even geheim, maar dat je dit feestje niet wil missen staat vast.

Topweek

Locatie

Reageer op dit bericht