Agenda

Snollebollekes

Feestlab XXL met Snollebollekes bij Café Philip

Wanneer: 27 september 2017 om 22:00 uur tot 28 september 2017 om 04:00 uur Waar: Café Philip Entree: Gratis

Feestlab XXL met Snollebollekes bij Café Philip

Op woensdagavond kun je voortaan terecht bij Philip voor het allerleukste feestje van de week met goedkoop bier, kilo’s confetti en de allerleukste artiesten! Op woensdag 27 september hebben ze niemand minder dan Snollebollekes live on stage!

Deze wil je niet missen!

Café Philip

Café Philip: de uitgaansgelegenheid op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg. Met een bruin café in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping heeft dit café vermaak voor iedereen!

Elke dinsdagavond is het de perfecte dag om gezellig te stappen met je dispuut of vereniging! Op donderdag is studentenavond met op drie verschillende verdiepingen feest. Ook op vrijdag en zaterdag zullen de resident DJ’s zorgen voor de juiste muziek op een mooie avond!

Dit café is naast horecazaak, ook uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, schoolfeesten, borrels, vergaderingen, gala’s of walking dinners. Vergeet verder niet om gebruik te maken van de welbekende Blauwe munten actie, thuis indrinken is niet meer nodig dankzij Café Philip!

 

Snollebollekes

Snollebollekes staat garant voor feest! De act bestaat uit Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland’s bekendste feest DJ) en Rob Kemps. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde.

 

Locatie

Reageer op dit bericht