Agenda

Feestweekend

Feestweekend: 5 jarig bestaan van 3e generatie Lollipop (AFGELAST!)

Wanneer: 10 april 2020 tot 12 april 2020 Waar: Café / Club de Lollipop

Feestweekend: 5 jarig bestaan van 3e generatie Lollipop (AFGELAST!)

In april 2015 startte de 3e generatie van de Lollipop, inmiddels is dit al vijf jaar geleden dus tijd voor feest! In het weekend van 10 tot en met 12 april is het drie dagen lang feest bij het café aan de Paleisring. 

Vrijdag 10 april

Het feestweekend wordt afgetrapt met de Dragpalace A-Meezing Spel Show. Tijdens deze avond zal dragqueen Rose Murphy haar A-Meezing Spel Show presenteren. Zoals de naam het al zegt, lekker meezingen, liedjes raden en kijken of je als eerste je kaart vol krijgt. Degene die als eerste de kaart vol heeft, wint leuke prijzen en heeft een goed begin van het weekend.

Zaterdag 11 april

Op de zaterdag komt DJ Daniel langs in de Lollipop. Hier laat hij iedereen losgaan met ”de grote DJ Daniel draait door show”. Draai aan het rad en bepaal welke muziek er de volgende 20 minuten door de boxen knalt. De aftelklok geeft aan hoeveel tijd er nog is. Top 40, moombahton, Hollands, stampen en nog veel meer komt voorbij!

Zondag 12 april

Op zondag 12 april is de laatste dag van het feestweekend, tevens is het die dag Eerste Paasdag. Tijd om het jubileum van de derde generatie écht te vieren. Dit gaat gebeuren met flinke korting, lekkere drankjes en heerlijke muziek.

 

Locatie

Reageer op dit bericht