Agenda

festival circolo

Festival Circolo 2020 in het Leijpark (AFGELAST)

Wanneer: 16 oktober 2020 om 13:00 uur tot 25 oktober 2020 om 23:00 uur Waar: Leijpark Entree: Prijzen afhankelijk van voorstelling
Bestel tickets

Festival Circolo 2020 in het Leijpark (AFGELAST)

Van 16 tot en met 25 oktober staat Festival Circolo op het programma in het Leijpark. Lees snel verder. 

Wat je kunt verwachten:

Een bezoekje aan Festival Circolo is leuk voor jong en oud. Tien dagen lang kun je in vier extra grote circustenten meer dan twintig voorstellingen bekijken. Daarnaast zijn er verschillende attracties, zorgt een kampvuur voor een intieme sfeer en is er volop horeca aanwezig. Verschillende nationale en internationale circusacts komen naar het Leijpark om ervoor te zorgen dat je een fantastische middag of avond uit ervaart.

Thema Festival Circolo

Het thema van Festival Circolo is dit jaar ‘gevaar’. Het thema loopt als rode draad door het programma van het festival. Met gevaar wordt niet gedoeld op gevaar voor de gezondheid, maar ouderwets stuntgevaar. Circus en gevaar gaan namelijk hand in hand. Circusartiesten zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen. Maar waar ligt die grens? Breng je als artiest je leven in gevaar voor de sensatie van het publiek? Het programma weerspiegelt de worsteling van artiesten met dit thema. De acts variëren van gevaarlijk grappig tot gevaarlijk sensationeel.

RIVM richtlijnen worden opgevolgd

Uiteraard leven we momenteel in uitzonderlijke tijden en dat vraagt voor een festivalorganisatie ook om uitzonderlijke voorbereidingen. Zo volgt Festival Circolo de richtlijnen van het RIVM altijd strikt op. Er komen extra grote circustenten in het Leijpark te staan en er wordt voor een kleiner publiek dan gewoonlijk gespeeld. Zo kan de anderhalve meter maatregel altijd worden gewaarborgd.

Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen kun je op de website van Festival Circolo vinden.

Meer informatie

Festival Circolo 2020 heeft een programma tjokvol fantastische voorstellingen met spectaculaire trucs, diepzinnig theater en spitsvondige humor. Benieuwd naar de voorstellingen die op het programma staan? Check dan vooral de website van Festival Circolo. Hier vind je alle informatie over het programma, veiligheidsmaatregelen en tickets.

Locatie