Agenda

Circolo Festival

Festival Circolo 2020 in het Leijpark

Wanneer: 16 oktober 2020 tot 25 oktober 2020 Waar: Leijpark

Festival Circolo 2020 in het Leijpark

Goed nieuws! Circusfestival Circolo keert weer terug in Tilburg. Je kunt weer genieten van internationaal top circus. Om de twee jaar vindt het plaats in het Leijpark, zo ook dit jaar. Dit jaar duurt het festival van 16 tot en met 25 oktober 2020. Er zijn nog geen acts bekendgemaakt die het publiek zullen vermaken tijdens Festival Circolo.

Toegankelijk en experimenteel

Aan verwondering hangt geen leeftijd of functie. Ze huist bij Circolo in tenten die meedeinen, wild heen en weer geschud worden of kleiner gemaakt worden door het allerkwetsbaarste optreden. En iedereen kan haar ontmoeten. De verwondering is vriendelijk, toegankelijk en maakt geen onderscheid. Er zijn toegankelijke voorstellingen, experimentele optredens en alles daartussenin. Het festival heeft een podium voor nieuw Nederlands talent van o.a. circusopleidingen, uit de gymnastiek en uit de wereld van de urban sports. Circolo is tevens dé ontmoetingsplaats van de Nederlandse en internationale circuswereld. Artiesten, studenten, programmeurs, journalisten en andere professionals bezoeken er vergaderingen, debatten, presentaties en voorstellingen.

Ticketinfo

Tickets voor Circolo Festival zijn nog niet te koop, wanneer deze in de verkoop zullen gaan is nog niet bekend. Voor de meeste voorstellingen heb je een kaartje nodig. Deze kun je vooraf kopen via de website van Circolo, zo ben je zeker van een plaats. Op het terrein kan je ook terecht aan de kassa. Dan loop je wel de kans dat de voorstelling uitverkocht is.

 

Locatie

Reageer op dit bericht