Agenda

Festival Circolo in het Leijpark

Wanneer: 12 oktober 2018 tot 21 oktober 2018 Waar: Leijpark
Bestel tickets

Festival Circolo in het Leijpark

Festival Circolo vindt om de twee jaar plaats in het Leijpark in Tilburg. Ze zetten de tenten op in de herfstvakantie, van 12 tot en met 21 oktober 2018. Inmiddels zijn de eerste vier acts van Circolo 2018 bekend: Le Vide, Tipping Point, Forever, Happily… en Wo ist Tobi.

Het tiendaagse festival duurt iedere dag van 15:00 uur tot 23:00 uur.

In het donker is één spot aan. De honderden ingehouden adems zitten vastgeklemd op hun stoel. Het koord beweegt. Het is het moment voordat het fout kan gaan. De secondes waarin alles nog mogelijk is en waarin de ergste scenario’s in talloze hoofden de spanning opvoeren. En dan is er de beweging, de sprong, het opvangen en de opluchting. Heel even maar: want adempauzes hoeven niet te lang te duren.

Toegankelijk en experimenteel

Aan verwondering hangt geen leeftijd of functie. Ze huist bij Circolo in tenten die meedeinen, wild heen en weer geschud worden of kleiner gemaakt worden door het allerkwetsbaarste optreden. En iedereen kan haar ontmoeten. De verwondering is vriendelijk, toegankelijk en maakt geen onderscheid. Er zijn toegankelijke voorstellingen, experimentele optredens en alles daartussenin. Het festival heeft een podium voor nieuw Nederlands talent van o.a. circusopleidingen, uit de gymnastiek en uit de wereld van de urban sports. Circolo is tevens dé ontmoetingsplaats van de Nederlandse en internationale circuswereld. Artiesten, studenten, programmeurs, journalisten en andere professionals bezoeken er vergaderingen, debatten, presentaties en voorstellingen.

festival circolo

Ticketinfo

Vanaf medio juni kun je op de website je kaartjes voor Circusfestival Circolo 2018 kopen.

Voor de meeste voorstellingen heb je een kaartje nodig. Dat kan je vooraf kopen via deze pagina, dan ben je zeker van een plaats. Op het festivalterrein kan je ook terecht aan de kassa. Dan loop je wel de kans dat de voorstelling is uitverkocht.

Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn er voor sommige voorstellingen speciale kindertickets verkrijgbaar.

Locatie