Agenda

Circolo Indoor

Festival Circolo Indoor in Tilburgse theaters

Wanneer: 16 oktober 2019 tot 20 oktober 2019 Waar: Factorium Podiumkunsten

Festival Circolo Indoor in Tilburgse theaters

Festival Circolo vond altijd plaats in het Tilburgse Leijpark. Dit jaar komt daar verandering in. Van 16 tot 20 oktober wordt Festival Circolo Indoor gehouden in verschillende theaters in Tilburg. 

Over Circolo

Circusfestival Circolo vervult een voortrekkersrol bij het ontwikkelen van circus tot een erkende en gewaardeerde discipline in het Nederlandse podiumkunsten landschap. Het festival is een cross-over van circus, theater, moderne dans, muziek, vormgeving en beeldende kunst. Circus dat verrast, verbaast en verwondert. Circus dat je raakt, van dichtbij. In een sfeervolle Brabantse ambiance, voor iedereen toegankelijk.

Indoor

Na een aantal jaar het circusfestival buiten te hebben gehouden, kiezen ze er dit jaar voor om naar binnen te gaan. Voor Circolo Indoor hebben drie theaters binnen Tilburg zich beschikbaar gesteld. Zo zijn de circusvoorstellingen dit jaar in De Nieuwe Vorst, Theaters Tilburg en het Factorium.

Tickets

Tickets voor Circolo Indoor zijn nog niet beschikbaar, maar houd voor informatie de website en de Facebookpagina goed in de gaten!

Locatie

Reageer op dit bericht