Agenda

Levenslied 2019

Festival van het Levenslied 2019

Wanneer: 25 mei 2019 tot 26 mei 2019 Waar: Paleisring Entree: Gratis

Festival van het Levenslied 2019

Op 25 en 26 mei is het weer zover: Festival van het Levenslied 2019. Twee dagen lang kunnen we in de Tilburgse binnenstad meezingen en dansen op de bekende Nederlandstalige Levenslied-muziek. De entree is net zoals alle jaren gratis. 

Levenslied 2019

Al meer dan een kwart eeuw geven vrijwilligers en sponsoren de Tilburgers dit prachtige festival cadeau. Dat is iets waar we allemaal trots op mogen zijn. Het gedachtegoed hierachter is dat iedereen het festival moet kunnen bezoeken: arm en rijk, jong en oud. Op het festivalterrein is iedereen gelijk. Het Festival van het Levenslied is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig professioneel evenement. Het is het grootste gratis festival van het Nederlandse lied in ons land.

Programma

Over het programma van Levenslied 2019 is nog niks bekend. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen wij dit direct laten weten.

Foto’s

Ben je tijdens een van de vorige edities op de foto gezet tijdens Levenslied, of gewoon benieuwd naar een impressie van het Festival van het Levenslied? Bekijk dan even onze fotoboeken.

Locatie

Reageer op dit bericht