Agenda

Naamloos-1

Festival Mundial

Wanneer: 24 juni 2017 tot 25 juni 2017 Waar: Spoorzone Entree: v.a. €30,00
Bestel tickets

Festival Mundial

Op 24 en 25 juni 2017 is het weer tijd voor het festival vol verschillende culturen, namelijk Festival Mundial! Op Festival Mundial ontdek je samen het mooiste van verschillende werelden: de muziek, de kleurrijke culturen, de mensen en het eten. Ben jij wel van het cultuur snuiven? Dan is Festival Mundial echt iets voor jou!

Festival Mundial

Op tien verschillende podia ontdek je grote namen en grote talenten. Er zijn per jaar gemiddeld meer dan tachtig artiesten uit 25 verschillende landen aanwezig. Centraal staat future roots uit de verschillende hotspots waar het gebeurt. Festival Mundial presenteert een mix van wereldwijde cross-overs en toonaangevende talenten.

Food line-up

Naast de muzikale line-up heeft Festival Mundial ook een geweldige culinaire line-up. Bij verschillende foodtrucks en kramen kan je van de allerlekkerste en meest verse gerechten smullen. Voor ieder wat wils om je vingers bij af te likken: Chocolate Chai-cake, Of je Spaanse worst lust, vegetarische ballen en heerlijke smoothies en salades.

Duurzaam festival

Het festival support duurzaamheid. Dit bijvoorbeeld door een speciaal trein arrangement, afvalvermindering en recycling van materialen. Op de Urban Farm Area kun je van alles leren over lokaal en/of biologisch eten, recycling en upcycling, bijen & honing en moestuinieren.

Stadscamping

Ook dit jaar is de camping van het festival weer gevestigd op het voormalige Van Gend & Loos-terrein (het toekomstige Spoorpark). Met de AH XL op koprolafstand, bar op het terrein en het festival om de hoek, is de Stadscamping de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Festival Mundial.

Extra informatie

Ook deze editie zijn er weer een hoop artiesten aanwezig, houd hiervoor de website goed in de gaten.

  • Locatie: Spoorlaan, Spoorzone
  • Datum: 24 en 25 juni 2017
  • Tijd: nog niet bekend
  • Tickets: Weekendtickets €45,00 | Dagticket zaterdag €32,50 | Dagticket zondag €32,50 | Festival + Camingticket €72,50 | Tickets zijn hier te bestellen

De eerste zijn met het laatste nieuws over Festival Mundial? Download dan de app met onder andere informatie over artiesten en timetable & plattegrond. De app kan worden gedownload vanuit zowel de App store en Android.

Locatie

Reageer op dit bericht