Agenda

Festival het Levenslied

Festival van het Levenslied 2017

Wanneer: 10 juni 2017 tot 11 juni 2017 Waar: Paleisring Entree: Gratis

Festival van het Levenslied 2017

Op tien en elf juni 2017 is het weer zover, het Festival van het Levenslied komt er weer aan! Dit gratis festival zal ook deze keer de Tilburgse binnenstad op zijn grondvesten doen schudden! 

Festival van het Levenslied

Het festival zal ook in 2017 weer plaatsvinden aan de Paleisring in Tilburg. Er worden hier vooral Nederlandstalige liederen gezongen door artiesten van Nederlandse bodem. Vorig jaar zorgden onder andere Willeke Alberti, Rob de Nijs, Jannes, Django Wagner en René Schuurmans voor een topsfeer.

Ook de komende editie zal de top van de Nederlandstalige artiesten met veel plezier hun hits zingen voor het fantastische Tilburgse publiek. Dit betekent dus dat de vele liefhebbers van de Nederlandstalige hits zich kunnen gaan verheugen op een weekend meeblèren, gezelligheid, ontroering maar vooral op een groots (met een zachte g) feest!

Dus Tilburg, zet alvast deze data in je agenda voor nog iets meer dan 6 maanden voorpret!

Foto impressie

Ook hier worden door onze fotografen altijd vele foto’s gemaakt. Dus ben jij benieuwd geworden of was jij vorig jaar al aanwezig op dit gezellige meezing evenement, neem dan eens een kijkje op onze site bij de foto’s van vorig jaar, wie weet sta jij er wel tussen!

  • Festival van het Levenslied – Zaterdag
  • Festival van het Levenslied – Zondag

Festival van het Levenslied

Locatie

Reageer op dit bericht