Agenda

todos lo saben poster

Film Todos lo Saben bij Heyhoef-Cinema

Wanneer: 13 september 2019 van 14:00 tot 16:15 Waar: Winkeliersvereniging en winkelcentrum Heyhoef Entree: €5,00

Film Todos lo Saben bij Heyhoef-Cinema

Op vrijdag 13 september 2019 organiseert Heyhoef-Cinema in de Reeshof weer een filmmiddag, waarin de film Todos lo Saben aan bod komt!

Over Todos lo Saben

Todos lo saben is een spannend dorpsverhaal van de Iraanse regisseur en scenarioschrijver Asghar Farhadi. De eerste beelden zetten de toeschouwer gelijk op scherp: er is een jong meisje ontvoerd en de tijd dringt. De veelvuldig prijswinnaar (A Separation, 2011 en The Salesman, 2016) schetst vervolgens met cinematograaf José Luis Alcaine een arm, gemoedelijk wijndorp, waar de voorbereidingen voor de bruiloft, die de volgende dag zal plaatsvinden, in volle gang zijn. De rustieke sfeer in de film wordt versterkt door de soundtrack, met daarin een aantal prachtige Spaanse liederen.

Allerlei mogelijke daders en motieven komen voorbij. Waren het professionals? Onbekenden? Bekenden? De gastarbeiders? Waarom is Alejandro er niet? Gaat het alleen om geld, of betreft het een vereffening van oud zeer? Is het motief jaloezie, verraad? Als ze de daders niet kunnen vinden en de gezondheid van de astmatische Irene in gevaar komt, besluit Laura om het losgeld te betalen. Maar hoe komen Laura en Alejandro, die inmiddels ook in het dorp is aangekomen, aan geld? Alejandro is niet rijk zoals men dacht. Een geheim wordt noodgedwongen onthuld… alleen blijkt iedereen in het dorp het geheim allang te weten, behalve de direct betrokkenen.

In het kort

  • Vrijdag 13 september van 14:00 tot 16:15 uur
  • Entreekosten: €5,00
  • Meer evenementen

Locatie