Agenda

euroscoop tilburg

Filmfestival 10e Poolse Filmlente bij Euroscoop

Wanneer: 15 april 2018 Waar: Euroscoop

Filmfestival 10e Poolse Filmlente bij Euroscoop

Op 15 april en 22 april zijn er weer een aantal prachtige Poolse films in Euroscoop Tilburg te zien. Onder de titel 10e Poolse Filmlente brengt Stichting Pools Podium een viertal artistieke films van jonge, debuterende Poolse filmmakers, gebaseerd op moderne toneelstukken.

10e Poolse Filmlente

Onder de noemer „Teatroteka” zijn deze films geproduceerd met het idee om een nieuwe generatie filmmakers de kans te geven zichzelf te uiten bij thema’s, waar jonge mensen in Polen zich mee bezig houden.

Op het programma staan: Humani (IHUMANS) – komedie / science fiction, Porwać się na życie (Carried away) – komedie,  Wasza wysokość (Your highness) – drama en Dolce Vita – komedie.

10e poolse filmlente

Extra

In het kader van de 100ste verjaardag van de onafhankelijkheid van Polen, zal er bij elke film een korte film vertoond worden uit de serie “Independent Poland – History in Moving Pictures”.

Alle films worden speciaal voor dit programma geïmporteerd en zijn voorzien van Engelse ondertiteling. Het gehele programma is te zien in Euroscoop Tilburg. Het volledige programma met vertoningsdata en –tijden van de films en nog meer informatie is te vinden op www.poolspodium.org.

Locatie

Reageer op dit bericht