Agenda

Rumspringa

Filosofisch nagesprek na de voorstelling Rumspringa in Theaters Tilburg

Wanneer: 24 mei 2017 Waar: Theaters Tilburg Entree: Gratis

Filosofisch nagesprek na de voorstelling Rumspringa in Theaters Tilburg

Op woensdag 24 mei stelt de voorstelling Rumspringa ons een indringende vraag: zijn we echt zeker dat we weten wie we zijn? Zijn de gebeurtenissen waarop we onze identiteit baseren wel echt gebeurd? Gelukkig hoeft niemand in z’n eentje met deze vragen te worstelen: na de voorstelling is er een gratis filosofisch nagesprek met regisseur Sanne Nouws en dramaturg Thomas Lamers.

Rumspringa

In Rumspringa vertellen Iona Daniel & Rineke Roosenboom, ondersteund door de eigenzinnige rockband Shaking Godspeed, hun opzienbarende verhaal over het opgroeien in de Kring van Welsch. Een sektarische leefgemeenschap, die veel wegheeft van Scientology, de Amish en andere omstreden genootschappen, die met hun geheel eigen wetten en regels altijd een grote aantrekkingskracht op mensen hebben. Maar is alles wel wat het lijkt in het verleden van Iona en Rineke?

In samenwerking met Orkater en Fontys Academie voor Theater organiseert Theaters Tilburg een bijzonder nagesprek rondom de voorstelling Rumspringa. Regisseur Sanne Nouws, afgestudeerd bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten, en dramaturg en filosoof Thomas Lamers gaan met de bezoekers in gesprek over identiteit, herinneringen en zelfkennis.

Verkoopinformatie

Rumspringa is op woensdag 24 mei te zien in de studiozaal van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 16 | jongeren t/m 25 jaar € 12,50 (incl. servicetoeslag). Toegang tot het filosofische nagesprek is gratis voor iedereen met een ticket. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht