Agenda

Filosofie

Filosofisch theaterconcert Laura van Dolron en Willem de Wolf in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 28 maart 2019 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Filosofisch theaterconcert Laura van Dolron en Willem de Wolf in De Nieuwe Vorst

Op donderdag 28 maart vindt bij Theater De Nieuwe Vorst filosofisch theaterconcert plaats. Het wordt een live gecomponeerde voorstelling gebaseerd op de vragen van het publiek.

Laura van Dolron bouwt een safe space voor vragen in een laboratorium vol antwoorden. Bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren  nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd. Op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient!

Er zullen antwoorden zijn die passen bij de vragen. Er zullen vragen zijn die niet gesteld worden maar waar zij wel het antwoord op hebben. Ook is er een hulplijn van wijze mensen. Het publiek ziet de spelers zoeken, musiceren en worstelen. Een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop, en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt.

Tickets

Kaartjes voor dit filosofisch theaterconcert zijn verkrijgbaar op de website van De Nieuwe Vorst. De reguliere tickets zijn te verkrijgen voor €17. Voor de vroege vogels kosten de kaartjes €12 en mocht je in het bezit van een FHK-kaart zijn, dan betaal je €8,50.

Locatie

Reageer op dit bericht