Agenda

expeditie robinson

Finale Expeditie Robinson live te zien bij Pathé Tilburg

Wanneer: 15 december 2019 van 19:30 tot 21:55 Waar: Pathé Entree: €15,-
Bestel tickets

Finale Expeditie Robinson live te zien bij Pathé Tilburg

De finale-aflevering van de 20ste editie van Expeditie Robinson wordt op zondag 15 december live bij Pathé Tilburg vertoond. De zinderende ontknoping wordt gepresenteerd vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.

Fans worden bij Pathé getrakteerd op exclusieve beelden uit het programma en zien uiteraard de spannende finale op het grote doek. Tijdens de avond is tevens een oud-deelnemer van Expeditie Robinson aanwezig om het programma bij Pathé Tilburg te presenteren. In het immens populaire televisieprogramma strijden de nog overgebleven deelnemers op dit moment voor een plek in de samensmelting.

Dit seizoen deed ook onze eigen Tilburgse Roy Donders mee met het programma. Maar de grote vraag is natuurlijk: Wie van de overgebleven kandidaten strijden op zondag 15 december tegen elkaar in de bloedstollende finale?

Tickets bestellen

Tickets Tickets voor de live finale in Pathé Tilburg (€15,00) zijn te koop via pathe.nl/expeditierobinson. Voor Pathé Unlimited members is er een kortingsticket beschikbaar.

Locatie

Reageer op dit bericht