Agenda

makers base

Finale Makers Base bij BANK15

Wanneer: 21 september 2018 van 16:00 tot 21:00 Waar: Goirkestraat 133 Entree: Gratis

Finale Makers Base bij BANK15

BANK15 kick-startte krap 2 maanden geleden ‘Makers Base’: een pop-up ruimte waar Art, Tech en Business bij elkaar komen, om samen innovatieve oplossingen te zoeken voor de wereld van morgen. De behoefte aan dit soort plekken blijkt groot bij alle partijen. Wil je ervaren waarom? 21 september is het de laatste kans. Bekijk de resultaten en beleef  Makers Base met live art, design workshops en muziek van U’Kay.

Art, Tech en Business: dé combinatie voor de wereld van morgen

Makers Base is een initiatief van BANK15. Zij creëerden een fysieke plek aan de Spoorlaan in Tilburg waar de ‘makers van morgen’ uit de hele wereld  samenkomen met innovatieve bedrijven en een energiek, nieuwsgierig publiek. Om te exposeren, om van elkaar te leren en om samen nieuwe manieren te vinden om geld te verdienen in de innovatie deeleconomie.

Wat is BANK15? Business to make a difference

BANK15 is een beweging die sociaal denkers commerciëler maakt en commercieel denkers socialer. BANK15 doet dit door steeds verrassende combinaties te zoeken. Tussen bedrijven, instellingen en onderwijs. Tussen mensen die een kans verdienen en mensen die ‘m allang gepakt hebben, Tussen mensen met ideeën en mensen met knowhow. Tussen mensen die het lef hebben om iets nieuws te doen en mensen die hun nek willen uitsteken. Nieuwsgierig? Kom kijken op ‘de plek waar het gebeurt’: Spoorlaan 350 ,Tilburg.

Wil je meer weten over de Makers Base? Kom dan langs bij Goirkestraat 33.

makers base

Locatie

Reageer op dit bericht