Agenda

Flakestrap

Flakestrap Demo-Dag bij De Enssieg Groep Tilburg

Wanneer: 25 mei 2019 van 10:00 tot 16:00 Waar: De Enssieg Groep Entree: Gratis

Flakestrap Demo-Dag bij De Enssieg Groep Tilburg

Flakestrap is een unieke vorm van traprenovatie/trapveredeling. Het is een behandeling die door De Enssieg Groep is ontwikkeld en dankzij de brede mogelijkheden van toepassing in korte tijd erg populair is geworden. Flakestrap kan in huis, op kantoren, winkelpanden en ook buiten aangebracht worden. Het is daardoor ook een ware uitkomst voor de gemeenschappelijke ruimten van instellingen en VvE’s.

Flakestrap is makkelijk in onderhoud, anti-allergeen, beresterk en in heel veel uitvoeringen verkrijgbaar. Wat veel mensen niet weten is dat bij gebouwen ouder dan twee jaar een speciaal BTW.-tarief geldt voor het aanbrengen. Deze zaterdag zal er een specialist van De Enssieg Groep aanwezig zijn om je kennis te laten maken met Flakestrap in al zijn facetten.

Verschillende soorten afwerking

Kort gezegd verdelen we de uitvoering van Flakestrap in drie soorten:

  • De uni met een enkelvoudige kleur
  • Een mix met meerdere kleuren
  • De exclusief-serie

Om het plaatje compleet te maken is elke Flakestrap af te werken met een toplaag voor zwaar gebruik of antislip.

‘Van muur tot baluster’

De Flakestrap wordt natuurlijk primair aangebracht op de treden, maar erg vaak worden de “wangen”, en bij trappen met een draai, de spil of balluster ook mee behandeld. Dat geeft een erg mooi naadloos resultaat. Bij open trappen wordt ook de onderkant vaak behandeld. Wij hebben modellen van trappen in onze showroom om dat te laten zien. We hebben zelf een prachtig exemplaar van de exclusive zilver in eigen gebruik. Daarnaast kunnen wij je, dankzij onze NCS-certificering, aan de hand van monsters adviseren in keuze van de kleur.

Plannen voor renovatie of verbouwing?

Op zaterdag 25 mei is er een Flakestrap-specialist bij de Enssieg Groep in de showroom die je alles kan uitleggen over dit unieke trapveredelingsysteem. Hij toont je stukken echte trap. Ook laat hij je zien hoe het aanbrengen werkt. Daarnaast vertelt hij over onderhoud en reiniging. Ook kan hij ter plekke een calculatie maken met inachtname van het lage BTW-tarief.

Wil je op een bepaalde tijd komen? Reserveer dan via de site een medewerker.

In het kort

  • Flakestrap demo-dag: uiteenzetting door een specialist
  • De Enssieg Groep Vloeren & Concepten
  • Jellinghausstraat 22, 5048 AZ in Tilburg
  • Zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht