Agenda

FlashForward

FlashForward: elektronische dansmuziek in EVE

Wanneer: 16 februari 2019 van 21:00 tot 03:00 Waar: EVE Entree: €13,-
Bestel tickets

FlashForward: elektronische dansmuziek in EVE

FlashForward wordt zaterdag 16 februari het eerste nachtfeest met elektronische dansmuziek in EVE in Tilburg. De Haagse housepionier Remy Unger is de headliner, daarnaast draaien lokale dj-talenten als Corren Cavini en Cas August een sound van toen, nu en straks.

FlashForward wordt geen houseclassics-feestje, maar een event waarop verleden, heden en toekomst worden geëerd. Naast bewezen én opkomende headliners draaien lokale residents en talenten van eigen kweek (tech/deep) house van toen, nu en straks. De afgelopen weken onthulde FlashForward haar bijzondere locatie via diverse teasers op Facebook en Instagram. Het is de eerste keer dat een nachtfeest met elektronische muziek gehouden wordt in EVE.

De Haagse househeld Remy Unger voert het affiche aan. Begin jaren ’90 was hij een van de eerste nationaal bekende namen uit de vaderlandse scene. Bijna 30 jaar later is hij nog altijd relevant als dj en producer.

Tilburgs talent

Op de line-up staan verder oudgediende Patrick Sleegers (bekend van o.a. de voormalige Tilburgse club Kadance) en de jonge, opkomende artiesten Corren Cavini en Cas August. Allen uit Tilburg. Voor de programmering van opkomend dj-talent werkt FlashForward samen met Kweektuin. Met de creatieve broedplaats BANK15 als basis heeft deze organisatie inmiddels voor een flinke stroom aan opkomende muzikale namen gezorgd. Ook achter de schermen geldt de senior-junior-dynamiek op FlashForward. Ervaren organisatoren uit de Tilburgse scene bundelen de krachten met de talenten van de toekomst uit Fontys ACI’s Dutch Dance Industry Lab.

FlashForward borduurt verder op het gelijknamige event in (2)013. In de grote en kleine zaal van het Tilburgse poppodium werd toen een kwarteeuw dance in Nederland gevierd. Met onder meer Secret Cinema, ROD, Miss Djax en Dimitri. Bij het 30-jarig jubileum van house in Nederland, najaar 2018, vond een groep liefhebbers elkaar voor een vervolg.

FlashForward: zaterdag 16 februari 2019, 21:00 – 03:00 uur, EVE Tilburg. Tickets kosten 13 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via deze link.

Locatie

Reageer op dit bericht