Agenda

FlashForward

FlashForward in historische kapelzaal van Klasse Theater

Wanneer: 8 februari 2020 van 21:00 tot 03:00 Waar: Klasse Theater, Tilburg Entree: €21,-
Bestel tickets

FlashForward in historische kapelzaal van Klasse Theater

FlashForward wordt zaterdag 8 februari het eerste nachtfeest met elektronische dansmuziek in het Tilburgse Klasse Theater, gelegen aan het Carré. In de fraaie, historische kapelzaal zijn dj’s Dimitri en Miss Melera dit keer de headliners. Daarnaast komt er een extra podium, waar houseclassics worden gedraaid door voormalige dj’s van de Tilburgse club Kadance.

Na een uitverkochte editie in EVE, begin dit jaar, zet FlashForward daarmee een nieuwe stap als event waarop verleden, heden en toekomst van de elektronische muziek worden geëerd. Naast bewezen én opkomende headliners draaien lokale residents (tech/deep) house van toen, nu en straks. De afgelopen weken onthulde FlashForward haar bijzondere locatie via diverse posts op Facebook en Instagram. Het is de eerste keer dat een nachtfeest met elektronische muziek gehouden wordt in het Klasse Theater, waar vooral veel trouwerijen en zakelijke evenementen plaatsvinden.

Dimitri (Kneppers) en Miss Melera

De Amsterdamse dj’s Dimitri (Kneppers) en Miss Melera voeren het affiche aan. House- en technopionier Dimitri groeide vanaf eind jaren ‘80 uit tot de eerste (inter)nationaal bekende naam uit de vaderlandse scene. Ruim 30 jaar later is hij nog altijd relevant als dj en producer. De veel jongere Miss Melera (alias voor Kim de Lange) draait nog niet zo lang mee, maar geniet als dj/producer reeds een internationale status in de melodische techno. Op de line-up staan verder opkomende lokale artiesten als Corren Cavini en Klankspektrum.

House en techno zaal

Nieuw is de tweede zaal, Flashback genaamd. Daar waar in de grote kapelzaal actuele house en techno wordt gedraaid, staan in de foyer houseclassics centraal. Die worden gedraaid door voormalige dj’s van Kadance, in de jaren ‘90 dé danceclub van Tilburg. Er zijn optredens van La Zash, Noes en Patrick Sleegers. Ook achter de schermen geldt de senior-junior-dynamiek op FlashForward. Ervaren organisatoren uit de Tilburgse scene bundelen de krachten met de talenten van de toekomst uit Fontys ACI’s Dutch Dance Industry Lab.

Handige informatie:

  • Datum: zaterdag, 8 februari 2020
  • Tijd: van 21:00 tot 03:00 uur
  • Locatie: Klasse Theater Tilburg
  • Tickets: €20,- (early bird-tickets zijn al uitverkocht)

Locatie

Reageer op dit bericht