Agenda

For the LOVE of E.A.R.s

For the LOVE of E.A.R.s in Klasse Theater

Wanneer: 15 januari 2017 Waar: Klasse Theater, Tilburg Entree: €12,50
Bestel tickets

For the LOVE of E.A.R.s in Klasse Theater

Proeven, luisteren, ervaren. Genieten van lekker eten, luisteren en kijken naar pure muziek en kunst. Dat is For the LOVE of E.A.R.s. In het Klasse Theater in Tilburg worden op zondagavond 15 januari 2017 al jouw zintuigen geprikkeld.

For the LOVE of E.A.R.s

Geniet bij binnenkomst van een kleine tentoonstelling van verschillende hippe, rake, grappige kunstenaars terwijl jouw smaakpapillen geprikkeld worden. Daarna luister je naar eigen vertolkingen van bestaande liedjes of naar eigen werk van verschillende artiesten. Elke artiest vertelt kort over zijn roots en over de waarde van de muziek die hij of zij heeft gekozen. Terug naar het échte muziek maken. Een lied kan drie minuten duren, maar door ruimte voor vrijheid en improvisatie, kan de avond zomaar een verrassende wending krijgen.

Organisatie

De organisatie van For the LOVE of E.A.R.s is in handen van Lotte Nobelen, in samenwerking met de eigenaar van het Klasse Theater, Mark Schut. Professioneel vocalist Lotte Nobelen is van mening dat pure en kwalitatief goede muziek in Nederland te weinig aandacht krijgt. Zij wil mensen de waarde en de essentie van muziek, kunst en lekker eten laten ervaren.

Meer informatie

  • Locatie: Klasse Theater, Carré 16
  • Datum: zondag 15 januari 2017
  • Tijd: vanaf 19:45 uur
  • Entree: €12,50, inclusief verrassingsdiner €37,50 kaarten zijn te bestellen via de website

Locatie

Reageer op dit bericht