Agenda

Forever Amy

Forever Amy in Theaters Tilburg

Wanneer: 11 oktober 2017 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €21,50
Bestel tickets

Forever Amy in Theaters Tilburg

Een tribute zoals er maar weinig zijn! Forever Amy neemt het publiek mee langs de muziek en live-optredens van de extravagante, in 2011 overleden Amy Winehouse. Op woensdag 11 oktober is Forever Amy met de originele band te zien in de concertzaal van Theaters Tilburg.

Forever Amy

Forever Amy is een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse. Een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. “Ik heb haar doorbraak van nabij meegemaakt” zegt Davis de goede vriend, musical director en bassist van de band.

Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.

In het kort

  • Datum: woensdag 11 oktober 2017
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Locatie: Concertzaal Theaters Tilburg
  • Entree: vanaf €21,50
  • Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Theaters Tilburg, aan de balie van InfoService & Tickets en telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht