Agenda

formule 1 show

Formule 1 Show in Theaters Tilburg

Wanneer: 26 juni 2018 van 20:15 tot 22:05 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €19,50
Bestel tickets

Formule 1 Show in Theaters Tilburg

Op 25 maart is het Formule 1 seizoen losgebarsten. Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen race voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt hij samen met pitreporter Jack Plooij alles over de hoogste klasse in de autosport. De kaartverkoop is al van start!

Formule 1 Show

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. Mede dankzij Max Verstappen, die als eerste Nederlander een Grand Prix won in 2016. Olav Mol geeft al sinds 1991 commentaar voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Ze staan voor het eerst in het theater om hun passie te delen. ”We trakteren niet allen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders,” aldus de mannen.

Verkoopinformatie

Op dinsdag 26 juni staat de Formule 1 Show in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €19,50 via de website van Theaters Tilburg, telefonisch via 013-5432220 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg,

Locatie

Reageer op dit bericht