Agenda

Foto(Inspiratie)Club

Foto(Inspiratie)Club bij De Nieuwe Stede

Wanneer: 16 februari 2020 van 13:00 tot 16:00 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis

Foto(Inspiratie)Club bij De Nieuwe Stede

Hou je van fotografie? Vind je foto’s kijken leuk? Dan kun je je hart ophalen bij de foto-expo die zondagmiddag 16 februari geopend wordt in De Nieuwe Stede. Daar presenteren leden van de Foto(Inspiratie)Club Tilburg en cursisten van de Foto{Inspiratie}Cursus hun werk van de afgelopen tijd.

De door de fotografen speciaal voor deze expositie geselecteerde series van elk twee foto’s geven inspiratie, en nemen je mee in de belevingswereld van de verschillende fotografen. Het thema is voor deze tentoonstelling is vrij, wat betekent dat uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Van straatfotografie en natuurfoto’s tot architectuur en abstracte beelden.

Foto(Inspiratie)Club

De Foto(Inspiratie)Club komt maandelijks in De Nieuwe Stede bij elkaar om samen foto’s te maken en om elkaars materiaal te bespreken. Op die manier inspireren ze elkaar voortdurend, en kunnen we veel van elkaar leren. Het resultaat van het werk van de afgelopen maanden is nu te zien in deze expo. Voor de cursisten van de Foto(Inspiratie)Cursus is deze tentoonstelling het eindwerk. Zij hebben toegewerkt naar deze tentoonstelling door de nieuw geleerde vaardigheden toe te passen op een serie van twee afbeeldingen. Het is prachtig om in hun series te zien hoeveel zij geleerd hebben.

Zondagmiddag 16 februari zijn alle fotografen van 13.00 tot 16.00 aanwezig en kunnen ze u vertellen over hun werk, de technieken die ze gebruikt hebben voor deze serie, én hun inspiratie. De expo in De Nieuwe Stede is te zien tot 13 maart 2020.

Locatie