Agenda

freek vonk

Freek Vonk: Op Wereldreis in Theaters Tilburg

Wanneer: 9 juni 2018 van 17:00 tot 19:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €20
Bestel tickets

Freek Vonk: Op Wereldreis in Theaters Tilburg

De succesvolle serie shows van Freek Vonk krijgt op 9 juni in Theaters Tilburg een vervolg! Maak op een leuke, spannende en leerzame manier kennis met de bioloog en z’n avonturen over de hele wereld. Zie de meest bijzondere en gave dieren voorbij komen, geniet van prachtige beelden én natuurlijk Freeks verhalen en enthousiasme voor de natuur. Kaartverkoop start op vrijdag 5 januari, om 10:00 uur.

Met de familieshow Op Wereldreis neemt Freek Vonk het publiek mee op een spectaculaire reis om de wereld. Hij vertelt over de natuur, er zijn video’s van zijn avonturen in het wild én je ziet de meest bijzondere en gave dieren voorbij komen. “Het was geweldig om bij de vorige shows te zien dat er vanuit alle leeftijden zoveel belangstelling is voor de natuur en verhalen over wilde dieren. Ouders en kinderen bleven maar vragen wanneer ik in de rest van Nederland ging optreden. Daarom heb ik besloten om tussen mijn reizen door dit jaar een paar voorstellingen te geven. Ik heb er heel veel zin in!”, aldus Freek Vonk.

Freek Vonk

De 34-jarige dr. Freek Vonk is niet alleen bioloog maar ook wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Hij promoveerde in 2012 aan de Universiteit Leiden. Hij doet onder andere onderzoek naar de evolutie van slangen en slangengif. Daarnaast is hij programmamaker bij Zapp/VPRO en BNN-VARA, waarvoor hij de hele wereld over reist.

Ticketverkoop

Freek Vonk Live Op Wereldreis vindt plaats op zaterdag 9 juni om 17:00 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 49 | € 35 | € 30 | € 20 (incl. servicetoeslag) en zijn aan te schaffen op www.theaterstilburg.nl of bij InfoService & Tickets, 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht