Agenda

Fremdkörper club event

Fremdkörper club event

Wanneer: 22 april 2017 van 21:30 tot 03:00 Waar: Club Smederij Entree: €8,00
Bestel tickets

Fremdkörper club event

Zie jij wat Fremdkörper ziet? Tijdens clubevent Fremdkörper krijg je de onzichtbare werkelijkheid te zien van dit fenomeen. Studenten en afgestudeerden van verschillende academies van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) in Tilburg laten de onbereikbare realiteit van Fremdkörper tot leven komen tijdens de derde editie van dit sensationele event. Dit gebeurt in een nacht vol performances, sounds en 360 graden visuals projecties.

Fictieve sensatie

Fremdkörper wordt uitgevoerd door de dansers van Dance Academy, artiesten van Academy for Circus and Performance Art, dj’s van Rockacademie en ontwerpers van Academy for Art, Communication and Design. De combinatie van deze disciplines verandert een typisch clubevent in een fictieve sensatie die je niet snel vergeet.

Choreografen

Gedurende dit gehele event zijn er diverse performances te bewonderen met bijbehorende visuals en muziek. De verschillende performances zijn gemaakt door professionele choreografen uit het vak, dansers en circusartiesten in nauwe samenwerking met visuele ontwerpers en muziekproducenten. Fremdkörper toont een selectie uit het werk van de hedendaagse dansmakers: Dario Tortorelli, Evangelos Biskas, Gabriella Maiorino, Erik Bos, Guilherme Miotto, Cecilia Moisio, Lina Limosani, Tony Adigun, BLUSH en Marc van Loon.

Meer informatie

Locatie

Reageer op dit bericht