Agenda

Frühshoppen bij de Vrienden van Tilburg

Wanneer: 31 oktober 2021 van 11:11 tot 17:00 Waar: Heuvelring 116 Entree: €11,11

Frühshoppen bij de Vrienden van Tilburg

Carnaval 2021 gaat gewoon door! De organisatie van Frühshoppen – die bestaat uit drie heren van CV De Jassen en Michel Engel van Café De Slijterij en Heuvel 15 –  pakken het stokje gewoon door en verplaatsen het evenement naar 31 oktober om 11.11. Het wordt een ouderwets gezellig carnavalsontbijt dat je niet mag missen! De locatie blijft bij Vrienden van Tilburg.

Wat gaan ze doen?

Vroeg starten met een goede bodem en een beetje live muziek. Ideaal voor de traditionele carnavalsliefhebber. Je kunt een lekker broodje eten met een ‘pilske’ erbij en genieten van diverse bandjes en optredens. Dit kun je natuurlijk doen met je beste carnavalsmaten of je carnavalsvereniging.

Waar?

Carnaval is natuurlijk ook een beetje nostalgie, dus heeft de organisatie ervoor gekozen om het in het oude pand van the Talk of the Town te doen, en dat is nu de Vrienden van Tilburg. Er zullen deze dag verschillende dweilorkesten en zangers komen die er met z’n allen voor jou een top dag van willen maken. Dit beloofd net als dag één een memorabele dag te worden.

Line-up

De volgende artiesten zullen er samen met jou deze dag een enorm groot feest van maken:

  • Bennie Bekend
  • UFO De Roodneuzen
  • Elstars
  • Bart Schuermans
  • McV Factor 11

Tickets

Kaartjes zijn te bestellen via sansevierenja@gmail.com voor €11,11.

Extra info

Let op: om binnen te komen moet je een geldig QR-code hebben in de coronacheck app. Deze QR-code krijg je door middel van een negatieve testuitslag via Testen voor toegang, een herstelbewijs óf een volledig vaccinatiebewijs. Zonder QR-code kom je niét binnen.

Wil je op de hoogte blijven van het Sansevierenja feest houd dan de Facebookpagina of Instagrampagina in de gaten.

Locatie