Agenda

fuifje

Fuifje tijdens oud & nieuw op de Korte Heuvel

Wanneer: 31 december 2019 van 22:00 tot 06:00 Waar: Studio Entree: Tickets
Bestel tickets

Fuifje tijdens oud & nieuw op de Korte Heuvel

‘Handen in de lucht voor het Fuifje!’ zal gegarandeerd luidkeels meegezongen worden tijdens de jaarwisseling in Tilburg. Het ongekend populaire hitje van DoeMaarDave – bekend als komediant Henry van Loon – zal centraal staan op de Korte Heuvel. Vier prominente kroegen van de stapstraat bundelen hun krachten, zo zijn Studio, Polly, Bakker en Cul de Sac onderdeel van een minifestival tijdens de jaarwisseling.

Muzikale invulling

De muzikale invulling wordt hiervoor verzorgd door succesvolle Tilburgse concepten. Sjannies Schuurtent is een bekende van de Studio, en zij zullen de avond voorzien van de nodige dancehall en r&b. Disco Snolly kun je kennen van de drukbezochte disco-avonden in de Cul de Sac en SilentDisco.xxx heeft afgelopen jaar op een arsenaal aan locaties silent disco’s (zoals Doloris en de Meimarkt) laat op-poppen. Ook de Bossche organisatie Smerrig zal van de partij zijn, voor de nodige hits en “glijers”.

“Een grote ergernis bij andere oud en nieuw feesten is dat iedereen op hetzelfde moment komt en er daardoor vaak lange rijen ontstaan” geeft Dirk Stolk aan, organisator van het evenement. “Je staat dan als organisatie voor een flinke uitdaging. Doordat je bij ons vooraf al je toegangsbewijs op kunt halen, je geen muntjes hoeft te kopen (want het feest is inclusief “gratis” bier, wijn en fris), en iedere kroeg kluisjes heeft, kun je sneller over tot de essentie van een goed fuifje: drinken en dansen.”

Aftellen

“We zijn voor een selecte groep ticketkopers al vanaf 22.00 uur open, voor diegene die het aftellen samen met hun vrienden ook in hun favoriete stamkroeg willen doen”, want, zo geeft Stolk aan, “Dan hedde thuis al die zooi niet“. Er komt op de Korte Heuvel ook een grote klok, “en vuurwerk is er sowieso door de omgeving, maar het zou tof zijn als we samen met de andere kroegen ook een leuk showtje kunnen regelen.”
Kaarten voor het Fuifje gaan woensdag 25 september om 13:00 in de verkoop. Het evenement vindt plaats in de nacht van oud op nieuw, van 22:00 tot 06:00. Toegang voor middernacht is enkel voor de gasten met een VIP-ticket.

Meer info is te vinden in het facebook-event.

Locatie

Reageer op dit bericht