Agenda

G-Sportweekend Amarant 2020

G-sportweekend Amarant 2020 (VERPLAATST!)

Wanneer: 29 mei 2020 tot 31 mei 2020 Waar: Daniel de Brouwerpark (Amarant) Entree: Gratis entree
Bestel tickets

G-sportweekend Amarant 2020 (VERPLAATST!)

Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Op vrijdag 29 mei barst het weer los. Het G-sportweekend Amarant 2020, een driedaags sportevenement. Ook dit jaar vindt het weer plaats op het terrein van Amarant, aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. Het evenement is tot zondag 31 mei.

Ongeveer 300 vrijwilligers en 82 partners, waaronder Amarant, Gemeente Tilburg en Drukkerij Groels maken dit evenement mogelijk. De toegang tot het evenementen terrein is gratis.

G-Sportweekend Amarant 2020

Stichting Samen Sporten Tilburg organiseert samen met zwemvereniging DIO, KVTilburg (korfbalvereniging Tilburg), Stichting HandiCAP en Jeroen Verhoeven en AV Attila het G-Sportweekend Amarant. In totaal organiseren ze 8 sportevenementen verdeelt over het terrein van Amarant.

Verschillende sporten

Tijdens het evenement is het mogelijk om acht verschillende sporten te beoefenen:

  • Golf
  • Zwemmen
  • Korfbal
  • Hardlopen
  • Voetbal
  • Wandelen
  • Bowlen
  • Hockey

Behalve deze acht sporten kan men zich ook inschrijven voor het Kijk doe en beleef-evenement, wat dit precies inhoudt wordt later op de website bekendgemaakt. Ook wordt het programma van het weekend op een later moment bekendgemaakt op de website van het evenement.

Deelname

Wil jij graag deelnemen aan het G-sportweekend Amarant 2020? Neem dan een kijkje op de website en schrijf je in voor dit driedaagse sportevenement.

Nieuwe data

Onlangs heeft de organisatie de nieuwe data van het evenement bekend gemaakt. Het vindt nu plaats op 4, 5 en 6 september 2020.

Locatie

Reageer op dit bericht