Agenda

G-voetbalweekend Tilburg

G-voetbalweekend Tilburg

Wanneer: 2 juni 2017 tot 4 juni 2017 Waar: Daniel de Brouwerpark (Amarant)

G-voetbalweekend Tilburg

Van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni vindt het G-voetbalweekend toernooi plaats. Dit jaar alweer voor de 24é keer! De laatste jaren wordt het evenement georganiseerd vanuit de gemeente Tilburg afdeling Sport. Jaarlijks trekt dit evenement zo’n 5000 toeschouwers en is uniek in de Benelux.

G-voetbalweekend toernooien

Met de verschillende toernooien wordt het G-voetbalweekend alleen maar groter. Van het Drukkerij Groels voetbaltoernooi tot het MIX integratie voetbaltoernooi en zelfs het Tilburgse Carnavals voetbaltoernooi.  Het bevorderen van de integratie tussen mensen met en mensen zonder een beperking middels de sport voetbal, staat binnen het G-voetbalweekend centraal. Het G-voetbalweekend heeft als einddoel een beleving te creëren waarbij iedereen “Drie dagen lang de dag hun leven!” beleeft!

Niet alleen in voetbal is het G-voetbalweekend groots! Denk hierbij aan het Fun Experts Open NK Mascotte toernooi. Tijdens dit toernooi staan de mascottes centraal “Wie is de beste mascotte van Nederland”.

Over het G-voetbalweekend

Het G-voetbalweekend werd in 1993 voor het eerst georganiseerd. Er wordt een vijftal toernooien georganiseerd en op zaterdag het Fun Experts Open NK Mascotte. Ruim 5000 bezoekers worden getrakteerd op voetbal spektakel, vreugde en heel veel plezier.

De organisatie is in handen van Van Hoof events in opdracht van gemeente Tilburg en krijgt daarbij ondersteuning van zo’n 120 vrijwilligers. In 2011 werd de organisatie uitgeroepen tot de vrijwilligersorganisatie van het jaar. De Meer dan Handen Awards werd uitgereikt door Prinses Margriet aan van Hoof events. Een kroon op het werk van al die vrijwilligers.

Inschrijven

Wil je jezelf inschrijven voor het G-voetbalweekend, als deelnemer voor (een van de) toernooien of zet je jezelf in als vrijwilliger? Dat kan vanaf nu! Schrijf je hier in en draag bij aan dit geweldige weekend! Of kom anders op vrijdag 2, zaterdag 3 of zondag 4 juni langs en neem een kijkje op dit toernooi en moedig je favoriete team aan!

Hieronder zie je een aantal foto’s om een impressie te krijgen hoe het weekend eruit ziet. Kijk vooral ook in het fotoalbum van Tilburg.com van dit evenement.

 

Locatie

Reageer op dit bericht