Agenda

gaming experience city

Gaming Experience Centre in Media Markt Tilburg

Wanneer: 1 juli 2017 om 10:00 uur tot 2 juli 2017 om 18:00 uur Waar: Media Markt Tilburg Entree: Gratis

Gaming Experience Centre in Media Markt Tilburg

Gameliefhebbers opgelet! In het weekend van 1 & 2 juli zal Media Markt Tilburg zich tentoonstellen als een Gaming Experience Centre! In samenwerking met OMEN by HP kunnen klanten zich uitleven in de levensechte maar ook de virtuele wereld van het gamen. 

Gamen

Edward van Lith, directeur van Media Markt Tilburg is ontzettend enthousiast dat ‘zoiets exclusiefs en unieks wordt gepromoot in Tilburg.’  Tijdens deze dagen zal er een 1 tegen 1 gaming set-up op de OMEN X klaar staan met het bloedstollende spel Overwatch.  Iedere speler ontvangt een vette goodie en de topspeler wint een OMEN by HP headset t.w.v. €79,99!  Koop je tijdens deze dagen vóór 3 juli een OMEN by HP PC, dan ontvang je een OMEN by HP headset & muis geheel gratis!

Virtual reality

Maar dat is nog niet alles, want ook tijdens deze dagen kan iedere klant een kijkje nemen in de toekomst door de VR bril!” aldus Edward. Van jong tot oud kan dan ervaren hoe het is om van de echte in de virtuele wereld te stappen. Zet de VR bril op en verdedig een kasteel met je skills op pijl en boog! Met de VR-games van The Lab transformeert de winkelvloer van MediaMarkt Tilburg in een wereld met oneindig veel mogelijkheden.

Gamescom

Als klap op de vuurpijl vindt er ook nog een hele gave actie plaats in de Tilburgse Media Markt.  Iedere gamefreak die zichzelf op 1 & 2 juli op de foto zet bij het OMEN by HP meubel en deze post als reactie op de Facebook uiting maakt kans op 2 tickets voor Gamescom in Keulen inclusief vervoer met de Tweakers-trein!!

”Kortom, we proberen in samenwerking met HP tijdens dit weekend een tijdelijke ‘gamers heaven’ na te bootsen in onze winkel!”  Edward vertrouwt dan ook op veel traffic en enthousiaste klanten die deze beleving komen proeven tijdens dit weekend.

MediaMarkt Tilburg is op zaterdag 1 juli geopend van 10:00 – 18:00 uur en op zondag 2 juli van 12:00 – 18:00 uur. Meer informatie kun je vinden op Facebook. 

Locatie

Reageer op dit bericht